30.12.2011 г., 19:29 ч.

Зима 

  Поезия
565 0 3

Бяла зима - прелестно-студена.
Отдалече идват снегове.
Няма, няма нищичко зелено.
Само силни смели ветрове.

Декемврийска утрин побеляла.
През стъклото - клони от памук.
Бяла обич закъсняла.
Бяла истина - сега и тук.

Навън е тихо, замряло, красиво.
Ето ме. Прегърни ме.
До теб е топло, нежно, щастливо.
Тук съм…Стопли ме.

© Алида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??