Подгонил е вятърът жълти листа,
зад драките с тях се кикоти,
събуди се Зима, опъна снага
и боти сложú Биаджоти.
Погледна часовника – пак закъсня,
а цяла година почива
по бански на Северен полюс и в СПА
барове беше щастлива.
С един благороден елен тя вилня
в шестзвездни хотели-иглута,
разбраха се тайно, че чудеса
на Коледа стават, във скута.
Облече кожух от Сибирска ламя
жесток е и как ú отива,
ще бъде велика, с нов вид, амплоа,
плеймейтката Зима О' Дива.
© Ивон Всички права запазени