24.01.2007 г., 1:03 ч.

Зимна приказка 

  Поезия
741 0 5
Отново на път към неизвестното -
устремена да стигна.
Но пътя до там е страшен -
някак прекрасно ужасяващ
Една прекрасна студена зимна приказка...
Покрити със сняг оглени дървета,
самотно стърчащи електрични стълбове
и един безкраен път, устремен напред.
Пусти полета, покрити със студена бяла наметка,
отдалечени, сякаш заспали села
и пак този път покрит с хрупкав сняг.
И аз пътувам по него - ту бързо, ту бавно.
Край мен преминават картини -
                             прекрасна зимна приказка...

                                                                                       22.Декември.2006

© Цвета Лазарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??