Зимни пеперуди
Зимни пеперуди
кацат на земята,
побеляват тихо
борът и елата.
В новата премяна
кой ще ги познае -
Сивоушко иска
с тях да си играе.
Зад пердето гледам,
гледам и се чудя:
кой ли ни изпраща
бели пеперуди?!
© Дияна Всички права запазени
мъничко детенце гледа и се чуди:
- От къде сте долетели
нежни балеринки бели?
Поздравления!