Зла прокоба
Някъде навън резачка реве.
Гората плаче, а човекът - не!
Отнема кислорода на народа
и своето дете!
Расте озоновата дупка, расте!
Водите ще избягат и те!
И Земята Реве! Реве!
Никой не чува!
Защо Човекът убива
всичко ценно до гроб!?
Гладът е по-бърз
и силен от куршума!
Дебне той зад ъгъла.
Не вижда човекът!Не чува!
Ще вика нявга
за помощ, ще вика!!
Слепи и глухи
са хората сега!
Завладени от зла
Прокоба за Пара!
© Мина Конарова Всички права запазени