Да пазят ябълката златна
трима братя се навили.
Таз работа била приятна,
не хвърляли се много сили.
Да, трябвало в среднощен час
леглото топло да напуснат.
Че бива ли, има си хас,
такваз възможност да пропуснат!
Но прекаленото им самочувствие
май ги оставило " валат".
Е, предизвикал някакво съчувствие
единствено най-младичкия брат.
В приказките тъй се получава -
най-малкия овации събира.
Но друго мен ме притеснява-
що опита не се котира?
© Георги Янков Всички права запазени