14.02.2014 г., 21:37 ч.

Злободневен 

  Поезия » Гражданска
457 0 0

Той не живеше сам, но бе самотен,

като осъден на затвор доживотен.

Неразбирайки защо му се случва,

го отдаде на лоша поличба.

 

Поизнерви се от тази тегоба

в живота си собствен да е някак без роля,

намрази всички и всичко нарочно

и им го показва редовно порочно.

 

Подгонен от безбройни комплекси
търси себе си, но нищо не открива,
и изпадащ в свади гротескни,
видиоти се и така ни позира.

 

Ето днес с тази злост и ненавист

ще е за всички индивид актуален,

но това слава е крехка и кратка,

и още утре  ще бъде забравен...

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??