чрез
содом*
и
гомор*
даде
се
ясен
знак -
мир -
че
млък
мир -
че
мор
мир -
че
ад
мир -
че
мрак
...............................................
*содом и *гомор
са написани умишлено
осъдително - с
малки букви -
знае се - защо...
© Стоян Минев Всички права запазени