Техник, творец, изобретател,
оптимист, добряк, приятел.
Щом водата ти подлей,
туй е значи - ВОДОЛЕЙ.
РИБКАТА ни мълчачива
масло в огъня долива.
На хвърлена за нея стръв
въдичарят клъвва пръв.
Волев до инат - добрякът откровен
с буйния си нрав е зодия - ОВЕН.
Във вас ли се влюби - ще ви погуби
и пак ще е готов за нова любов.
ТЕЛЕЦЪТ красив и добричък
всичко си върши самичък -
(стига да има само
помощ от вуйчово рамо.)
Дипломат си е БЛИЗНАКА.
Всички води за мустака.
Вре се тук, вре се там -
вече е човек голям.
Винаги - математичен.
Никога - категоричен.
Знаем знака символичен.
Да. Близнакът е двуличен.
Хрисим е РАЧО.
Безспорно е умен.
Но ако е влюбен,
пиши го – загубен.
С царска титла и осанка
- ЛЪВ е, то се знае.
И да не остане в сянка,
все край шефа си играе.
Шеф ли стане, то тогава
чакай лапата му здрава.
© Харита Колева Всички права запазени