С рогите напред.
А на рогата ми
и танкове не могат да устоят.
Късам им нервите
на всички,
които ме мислят
за горкото агънце.
Като атомна подводница
оставям зад гърба си
всички подробности.
Целя се в цялото.
Пробивна съм -
като острие на шпага.
Все някого мушкам
и ръчкам
да не пълзи,
а да ходи изправен.
А, мъжлета много,
ама като ги настигна
и...
(като голям залък)
в гърлото им пресядам.
А пък нощите ми -
екзотични звезди
в подвизи легендарни.
И все за тях драпат.
(Кама Сутра е бледо копие.)
Обаче, тц... не давам
да ги разлистват всякакви -
трябва да е истинският,
(а пък те са на свършване).
И... така -
наблягам на бачкането
и на писането на стихове...
Оферта от дон Корлеоне имам.
Нищо лично. Бизнес-чувства.
А, мил пардон ти от мене!
Отказвам!
Стопроцентов Овен съм.
Вратите са за други зодии.
Аз през стената влизам отляво.
С рогите напред.
Безотказно.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени