Зодия проклета, но благословена!
Зодия със дарби от Бог надарена!
За приятел верен на всичко са готови!
И за авантюри, и подвизи нови!
Те до гроб обичат! Страдат и копнеят!
Вечно се раздават и за другите живеят!
Мразят да ги лъжат! Мразят лицемери!
Който нарани ги цял живот трепери!
Нищо не забравят! Всичко помнят те!
Не ги наранявай за да си добре!
Цял живот ще чакат за да ти го върнат!
Жалко е в палячо те да те превърнат!
Честността при тях е право и закон!
Затуй пред овните сторете поклон!
Не случайно те са първи в Зодиака!
А след тях! Е, всеки своя ред да чака!
16.04.2021 г.
© Георги Иванов Всички права запазени