Бойко, в ролята на Разпутин,
с каракачанско куче
сърцето на Путин
реши да изпробва и трогне -
та дано, за нас газ евтина
да отключи.
Москва, цялата в треска,
спешно търси най-красивото име
за тоз президентски любимец.
И с това таз дипломация-зоо
приключи.
Не спечелихме газ, изгубихме
куче.
© Вълчо Шукерски Всички права запазени