15.09.2007 г., 8:29 ч.

Зора 

  Поезия
511 0 5
В безбрежността играе лунен лъч.
А утре слънце ще изкъпе лика светъл!
Зората е накичена с рубини!
И носи огъня любовен!
В който къпе се, без да се свени!
Омагьоса ли я камък скъпоценен
или я харесаха луди глави,
или хубавото време кипна от мечти!?
Засипа я тишината,
с трели на красотата!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??