21.08.2007 г., 8:30 ч.

Зората на живота 

  Поезия
539 0 10
Вечна непозната! Мила, разпознах те!
 И нямаш миг покой! Вече осъзнах се!
Звук от нечий глас! И стих прекрасен!
И с нечия ръка... докосваме
зората на живота. Неуловима,
без да се изплъзне. Виновна,
за огъня в сърцата... от сухи клечки.
И за пъпката... превърнала се в цвете!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??