6.12.2008 г., 20:19 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
589 0 2
Зов

Кога докоснах топлите ти устни,
чело на бузата ми ти опря.
Кръвта във вените ми запулсира,
в сърцето любовта ми заигра.

Вървях тогава в гората,
не чувствах никак самота.
Отворих аз тогаз вратата,
влезна в моята душа.

Сълза почувствах, че отрони,
хванах ти топлата ръка.
Сложих глава на твоето рамо.
Започнах нежно да шептя.


Почувствах, че се приближаваш,
кръвта във вените ми заигра.
Сърцето сякаш не туптеше,
горещо твоето зовеше.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти
  • Васко, дано чуе зовът на твоето сърце!
    Дано устните ви се докосват и дано сте дълго щастливи!
    Поздрав и днес от мен!
Предложения
: ??:??