* * *
Покани ме, Любов, в твойта нежна постеля,
огън див ти във мен запали,
аз те чакам безспир и в съня си те моля -
докосни ме, дори да боли.
Извиси ме до свойта любовна Голготата,
възкреси ти у мене живот
с бездиханния звук на пулсираща нота,
пребъди моя песен до гроб.
© Тея Всички права запазени