Щом обсъждат други, значи вече са загазили...
Очите вършат услуги,щом от завист те опазват.
Вървят по лаврите газели-кършат стъпки в унес.
Пусиите мъжки,озверели търсят сгода за спусък.
Така живеем в Ямбол, значи:морето е на хвърлей
с мечти през август.Задача-жито да ожънем първи
и жени да любим в здрача!Другото ще дойде късно.
А жътвари сънуват изгрев,който в хляба възкръсва.
© Стойчо Станев Всички права запазени