На моите скъпи приятелки!
Обичам ви!!!
Не можем, знаеш го - и аз, и ти,
в земята плодна зрънце да посеем.
Повярвай ми! Поискай! У дома
дарено цвете нека да запее!
Когато с обичта си го полеем,
(и нищо, че сами не сме посяли) -
ще радва сънищата ни дори,
щом нежността си сме му дали.
Ще бъдем горди с тебе, и щастливи,
щом три сърца забият във едно.
Сред вятър лют и в нощи диви
с Любов ще крачим трима по света.
© Петя Кръстева Всички права запазени