17.09.2004 г., 10:23 ч.

Звезда от детството 

  Поезия
884 0 0
Сънят ти още не донесъл
лъчът от детската звезда,
която като малка те унасяше
и бдеше над невинноста.
Сега очите не желаят
да имат среща непозната
и тайничко се те затварят
с молба към тишината-
да могат цяла нощ да гледат
как ти се смееш и жадуваш
да бъдеш малкото дете,
което чудеса сънуваше.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??