Звезден дъжд
Ела със мене на Луната
да погледаме от там света...
Да видим как блести Земята...
Дали е жива любовта...
С Галактиката да се слеем,
да станем всичките едно
и нови песни да изпеем
под звезден дъжд,
на тържество,
където
небе и рай ще се венчаят,
в свещен съюз ще се врекат,
на вечността не ще се види краят,
забравата ще победят....
© Петя Дичева Всички права запазени