Звездичка
Къде са звездите на небето
Къде се губиш ти
Къде е радостта в сърцето
Къде отиде ти
Гледам намръщеното небе
Нека поне звездичка да ме навести
И тази звездичка да си ти
Седя на пясъка до морето
Искам от водата русалка да ме навести
И русалката отново да си ти
Когато те няма пламъкът не гори
Когато те няма звездата не блести
Дори луната не ме огрява
Сигурно и тя така скърби
Нека твоята усмивка
Бъде моя изгрев
Нека целувката за лека нощ
Бъде моя залез
Но нека моята звездичка
Да си отново ти...
Деян Иванов 17.07.2009
© Деян Иванов Всички права запазени