Далеко, далеко, някъде в небето, няма значение точно къде.
Далеко, далеко, някъде в небесата, няма значение точно в кое,
живее Звездната принцеса.
Косите й са обсипани със звезди, а тялото със звезден прах.
Тя не обича да говори много, но усмивката й е красноречива.
Тя обича да пътува на своята звездна колесница.
Може би търси своя принц, или просто се забавлява.
Погледнете към небето с любов. Мислете за звездите с любов.
Тогава може би някоя нощ тя ще дойде в сънищата ви и ще ви
вземе на своята звездна колесница за една малка разходка.
Струва си.
09.2004
© Веселин Бенчев Всички права запазени
А стихът е чудесен!