Aug 10, 2006, 5:55 PM

* * * 

  Poetry
695 0 2

И да искаш, и да не искаш

където и да си- далеч или близо

където и да си- и аз ще съм там

… Тихо до теб ще се сгушвам,

ръката ми ще се промъква

във твоята длан

здраво и нежно

като първия път, като тогава …

© Кристина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??