И да искаш, и да не искаш
където и да си- далеч или близо
където и да си- и аз ще съм там
… Тихо до теб ще се сгушвам,
ръката ми ще се промъква
във твоята длан
здраво и нежно
като първия път, като тогава …
© Кристина Todos los derechos reservados