10.08.2006 г., 17:55 ч.

* * * 

  Поезия
697 0 2

И да искаш, и да не искаш

където и да си- далеч или близо

където и да си- и аз ще съм там

… Тихо до теб ще се сгушвам,

ръката ми ще се промъква

във твоята длан

здраво и нежно

като първия път, като тогава …

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??