Mar 16, 2010, 8:21 PM

* * * 

  Poetry
451 0 0

 

 

                    Самотата - като керван

                    С каменни сенки...

 

 

                    Влачи четирите конски опашки

                    По безмилостния ход на времето

                    Искала е

                    Да прегризе стоманеното въже

                    На лекомислената безкрайност

 

 

                    Бясно

                    Тича и препуска

                    С черните коне по ръба на огледалото

                    В крилат змей да се превърне

© Янко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??