Mar 17, 2009, 7:19 AM

* * * 

  Poetry » Love
543 0 2

 

 

 

Някой почука, но сърцето -  залостено.

Настоя да отключи -  ключът е ръждив.

Изруга несръчността си

и тръгна да търси

друга -

и лесна

и бърза любов.

 

Нещо в мен трепна. Сърцето ми гневно е.

Безпомощно търси последния лъч.

Крясък  неистов!

Безмълвие...

Стон.

Взор - пустота.

Надежда - мираж.

 

Някой намина. Нетърсен. Нечакан.

Разби тъмнината. Влезе със взлом.

Очи във очи.

Устни във устни...

Но с сърцето ми топло

се размина

за миг.

© Варя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??