С ръцете си подпрях небето -
да не падне върху мен...
Сега звезда си - ярко светиш
и нощта превръщаш в ден.
Внезапно времето бе спряло
хода си неумолим...
Сега си птица снежнобяла,
бдяща над съня ми син.
Застина скръб непоносима
в необятна тишина...
Сега си, майчице любима,
лъч любяща светлина.
Осем години без (с) теб...
© Вилдан Сефер All rights reserved.