Nov 15, 2017, 8:35 PM

... 

  Poetry » Other
268 0 0

 

 


Тя сяда до него и го прегръща,
целува го уста в уста.
Налива ми през цялата вечер

в чашата до сутринта.

 

Има такива които ще кажат,

що за  жена е това.

Просякът, хвърли му грош,

той от любов не разбира.

 

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??