15 нояб. 2017 г., 20:35

... 

  Поэзия » Другая
269 0 0

 

 


Тя сяда до него и го прегръща,
целува го уста в уста.
Налива ми през цялата вечер

в чашата до сутринта.

 

Има такива които ще кажат,

що за  жена е това.

Просякът, хвърли му грош,

той от любов не разбира.

 

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??