Тя сяда до него и го прегръща,
целува го уста в уста.
Налива ми през цялата вечер
в чашата до сутринта.
Има такива които ще кажат,
що за жена е това.
Просякът, хвърли му грош,
той от любов не разбира.
© Станислав Русев Всички права запазени