Sep 8, 2007, 10:59 AM

*** 

  Poetry
452 0 2
Доверих се на нощта. Каква лудетина!
Небето прелъстила. Звездите и Луната!
Да се къпят в тъмотата. Сред листата!
Извечно право. Суета над суетите!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??