8 sept 2007, 10:59

*** 

  Poesía
453 0 2
Доверих се на нощта. Каква лудетина!
Небето прелъстила. Звездите и Луната!
Да се къпят в тъмотата. Сред листата!
Извечно право. Суета над суетите!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??