8.09.2007 г., 10:59 ч.

*** 

  Поезия
449 0 2
Доверих се на нощта. Каква лудетина!
Небето прелъстила. Звездите и Луната!
Да се къпят в тъмотата. Сред листата!
Извечно право. Суета над суетите!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??