Jun 4, 2008, 8:53 AM

**** 

  Poetry » Other
1033 0 6

 

Морето пак притихва в моите нозе.

И аз стоя пред него чиста -

със душата на дете.

Чайка вяло маха със криле,

хоризонта мами с непознати светове.

А аз зная, че докато нося късче синьо

във очите и сърцето,

МОРЕТО в мене нивга няма да умре!

© Силфида All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??