4.06.2008 г., 8:53 ч.

**** 

  Поезия » Друга
1026 0 6

 

Морето пак притихва в моите нозе.

И аз стоя пред него чиста -

със душата на дете.

Чайка вяло маха със криле,

хоризонта мами с непознати светове.

А аз зная, че докато нося късче синьо

във очите и сърцето,

МОРЕТО в мене нивга няма да умре!

© Силфида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??