4 jun 2008, 8:53

**** 

  Poesía » Otra
1027 0 6

 

Морето пак притихва в моите нозе.

И аз стоя пред него чиста -

със душата на дете.

Чайка вяло маха със криле,

хоризонта мами с непознати светове.

А аз зная, че докато нося късче синьо

във очите и сърцето,

МОРЕТО в мене нивга няма да умре!

© Силфида Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??