Oct 16, 2011, 5:34 PM

******* 

  Poetry » Love
690 0 0

 

 

омайва ме часовникът ти с пясък

изтича времето невъзвратимо

със песъчинките пресичащи

на настоящето невидимата плоскост

 

докосвам времето във теб

и то застива в безтегловност

по своя път се спират песъчинките невидими

а ти си моят пясъчен часовник

 

 

 

© Енчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??