омайва ме часовникът ти с пясък
изтича времето невъзвратимо
със песъчинките пресичащи
на настоящето невидимата плоскост
докосвам времето във теб
и то застива в безтегловност
по своя път се спират песъчинките невидими
а ти си моят пясъчен часовник
© Енчо Todos los derechos reservados