16.10.2011 г., 17:34 ч.

******* 

  Поезия » Любовна
688 0 0

 

 

омайва ме часовникът ти с пясък

изтича времето невъзвратимо

със песъчинките пресичащи

на настоящето невидимата плоскост

 

докосвам времето във теб

и то застива в безтегловност

по своя път се спират песъчинките невидими

а ти си моят пясъчен часовник

 

 

 

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??