Oct 9, 2012, 12:10 PM

* * * 

  Poetry
322 0 2

Толкова свикнах с твоето присъствие,

че като те няма, не мога да повярвам,

че това се случва, толкова свикнах

да си тук, че всичко друго вещае 

празнота...

от която само времето

може да ме спаси...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??