9.10.2012 г., 12:10 ч.

* * * 

  Поезия
321 0 2

Толкова свикнах с твоето присъствие,

че като те няма, не мога да повярвам,

че това се случва, толкова свикнах

да си тук, че всичко друго вещае 

празнота...

от която само времето

може да ме спаси...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??