9 окт. 2012 г., 12:10

* * * 

  Поэзия
323 0 2

Толкова свикнах с твоето присъствие,

че като те няма, не мога да повярвам,

че това се случва, толкова свикнах

да си тук, че всичко друго вещае 

празнота...

от която само времето

може да ме спаси...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??