Mar 29, 2017, 11:59 PM

... 

  Poetry » Landscape
429 0 0

Пролетта ни подава ръка,

обгърнала ни е със свежест,

и в миг ти виждаш как,

си облян от невиждана прелест.

 

Дъхът ѝ разцъфнал дарява

дарове, внасящи мир,

с нея започва всяко начало,

и всеки несвършващ пир.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??