29 мар. 2017 г., 23:59

... 

  Поэзия » Пейзажная
430 0 0

Пролетта ни подава ръка,

обгърнала ни е със свежест,

и в миг ти виждаш как,

си облян от невиждана прелест.

 

Дъхът ѝ разцъфнал дарява

дарове, внасящи мир,

с нея започва всяко начало,

и всеки несвършващ пир.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??