Sep 23, 2011, 12:43 AM

А на сутринта - слънце 

  Poetry » Other
414 0 0

Цяла нощ
светкавиците
плющяха

по гърбовете на облаците.
Лъскавите им черни задници
неспокойно се движеха
и размахваха натежалите им опашки,

сякаш искаха да избягат

от коняра,

който щедро изливаше

ведра дъжд

върху гривите им.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??