23 сент. 2011 г., 00:43

А на сутринта - слънце 

  Поэзия » Другая
415 0 0

Цяла нощ
светкавиците
плющяха

по гърбовете на облаците.
Лъскавите им черни задници
неспокойно се движеха
и размахваха натежалите им опашки,

сякаш искаха да избягат

от коняра,

който щедро изливаше

ведра дъжд

върху гривите им.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??