Aug 30, 2012, 10:26 AM

* * * 

  Poetry
415 0 0

За последно...

за пореден път

проверено

и отгатнато...

когато тръгвам,

дълго се питам

дали е завинаги,

когато страдам,

дълго се питам

докога ще продължи,

когато се надявам,

дълго продължавам,

когато си обещая,

дълго се опитвам

да не наруша

обещаното.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??