За последно...
за пореден път
проверено
и отгатнато...
когато тръгвам,
дълго се питам
дали е завинаги,
когато страдам,
дълго се питам
докога ще продължи,
когато се надявам,
дълго продължавам,
когато си обещая,
дълго се опитвам
да не наруша
обещаното.
© Мария Всички права запазени