30 авг. 2012 г., 10:26

* * * 

  Поэзия
414 0 0

За последно...

за пореден път

проверено

и отгатнато...

когато тръгвам,

дълго се питам

дали е завинаги,

когато страдам,

дълго се питам

докога ще продължи,

когато се надявам,

дълго продължавам,

когато си обещая,

дълго се опитвам

да не наруша

обещаното.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??